Chlazení při sportu - správná strategie ochrany před horkem vede k úspěchu

banner_sport

 

 
ecooline-Sports-Frau-schwitzend-2024x1024-1

SPORT V HORKU? DÍKY E.COOLINE SNESITELNÝ A ÚSPĚŠNÝ

Rádi sportujete venku, i když je horko? Pak byste měli účinně chránit své zdraví. Jinak riskujete svalové křeče, vyčerpání a oběhové problémy. V extrémních případech to může vést až k úpalu nebo oběhovému kolapsu.

V HORKU TRPÍ TAKÉ SOUSTŘEDĚNÍ A VÝKONNOST

Podle profesora Winfrieda Jocha spotřebuje tělo více než 90 % energie na regulaci teploty, která následně není k dispozici pro výkon. Současné studie ukazují: špičkové výkony a umístění na předních místech jsou při vysokých teplotách bez strategie chlazení jen stěží možné. Proto mnoho mezinárodních týmů a špičkových sportovců používá E.COOLINE.

 

 

VĚDECKY DOKÁZÁNO

 

AŽ 10 % VÝKONU NAVÍC

__________

 

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

E.COOLINE dosahuje významných účinků, které prokázaly studie univerzity v Münsteru!

STUDIE 1: V kontrolované studii na univerzitě v Münsteru absolvovalo 15 sportovců dva 20minutové běžecké tréninky oddělené 20minutovou přestávkou. Každý sportovec absolvoval tento test s různými strategiemi chlazení, jako je předchlazení nebo mezichlazení. Kombinace obou strategií s přípravkem E.COOLINE dosáhla nejlepších výsledků, pokud jde o hladinu laktátu, příjem kyslíku a spotřebu energie.

STUDIE KE STAŽENÍ ZDE


STUDIE 2:
V další studii sportovních vědců v Münsteru bylo prokázáno, že nejlepší sportovci byli schopni dosáhnout až o 10 % vyššího výkonu při teplotě 30 °C s E.COOLINE. Sportovci uběhli za 1 hodinu až o 800 metrů dále, než kdyby se pohybovali bez funkčního chladicího oblečení s technologií COOLINE SX3. Průměrný nárůst výkonu 
činil 4,9 %. To odpovídá 407 metrům, tj. jednomu kolu na stadionu. Výsledky této studie se shodují s výsledky v jiných mezinárodních studiích.

ODBORNÝ ČLÁNEK SPORTOVNÍHO LÉKAŘE DR. CHRISTIANA SCHNEIDERA

 

 

 

PROČ BYSTE MĚLI POUŽÍVAT E.COOLINE PŘI SPORTU
 
E.COOLINE JE PRO VÁS VHODNÝ, POKUD...
 
👍 TRPÍTE PŘI SPORTU TEPELNÝM STRESEM
 
👍 CHCETE CHRÁNIT SVÉ ZDRAVÍ
 
👍 CHCETE PODAT CO NEJLEPŠÍ VÝKON
 
👍 POTŘEBUJETE RYCHLEJI REGENEROVAT
 
 

ZOBRAZIT PRODUKT

 

 

10 %
ZVÝŠENÍ VÝKONU
660Watt
CHLADICÍ VÝKON
sek
DOBA AKTIVACE
97%
ÚSPORA CO2

 

 

CHLADICÍ VESTA MÍSTO LEDOVÉ KÁDĚ

 

RYCHLEJŠÍ REGENERACE DÍKY E.COOLINE

__________ 

 

👉 Správná metoda regenerace je pro úspěch v mnoha sportech klíčová. V rozsáhlé studii vedené univerzitou v Saarbrückenu byla testována účinnost několika regeneračních opatření. Výsledek: chlazení je jedním z mála opatření, která vedou k efektivním výsledkům při regeneraci.

👉 Co je cílem regenerace? Odlehčení organismu a zvládnutí mikroporanění dříve, než dojde k vážnějším následkům. Výsledkem je, že sportovec je rychleji opět fit a je pravděpodobnější, že zůstane bez zranění. Úspěch ve sportovním výkonu je proto pravděpodobnější. Díky E.COOLINE je celý proces rychlejší. 

Klimatizace
Klimatizace
která se obléká
Aktivace
Rychlá a snadná
aktivace chlazení
Hygienické
Hygienické
a pratelné
Antibakteriální
Antibakteriální
úprava
Zpět do obchodu